Дома > Вести > Вести од индустријата

Кои се предностите на оваа ПП плетена чанта за ладилник?

2022-10-16

PP Woven Cooler Bag е еден вид еколошка торба, која е една од најпопуларните чанти на пазарот. Што е добро за оваа чанта?

Откако започна забраната, цената на пластичните кеси се зголеми и многу трговски центри почнаа да ги наплаќаат, заменувајќи ги со неткаени кеси за повеќекратна употреба. Во споредба со пластичните кеси, PP плетената торбичка за ладилник е поеколошка по цена, подолготрајна, може повторно да се користи и има помала стапка на загуба.

Пптканата чанта за ладилник е водоотпорна и нелеплива, па затоа станува првиот избор за клиентите да излезат надвор. Во таква неткаена торба, можете да испечатите лого на компанија или претпријатие, ефектот е очигледен.

Традиционалните пластични кеси се тенки и лесно се оштетуваат. Не може да се користи многу пати, а неткаен ткаенина е само за да се решат овие проблеми, неткаен торба, силна цврстина, не е лесно да се носат. Иако цената на една неткаена кеса е повисока од пластичната кеса, но работниот век на секоја неткаена еколошка торба за пазарење може да вреди стотици, па дури и илјадници пластични кеси.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept